top of page
Header TNT.jpg

Hou jij van Avontuur?
Ben jij op zoek naar ontspanning, verdieping, mooie gesprekken en verhalen?

Wil jij graag andere Christenen ontmoeten?

Of ben jij juist op zoek naar zingeving en loop je met veel vragen rond?

Ben jij in de leeftijd van 18-30 jaar?

Dan zijn de activiteiten van Trails-N-Tales zeker wat voor jou!

Doelgroep

jongeren - studenten - jong-volwassenen

Wij willen er vooral voor jongeren en jong-volwassenen zijn. Daarom 18-30, maar we organiseren ook op verzoek activiteiten voor groepen volwassenen of bijvoorbeeld ouder-tiener weekenden. Een aantal van deze programma’s die we aanbieden zijn te vinden bij activiteiten en in onze agenda. Veel avonturen avonturen plannen we zelf in, maar ook maken we graag avonturen op maat voor jouw studentengroep, jouw vriendengroep, jouw wijkkring … etc. Neem gerust contact op om te sparren over de mogelijkheden.

Wat we ook organiseren, het zijn altijd avonturen waarin we samen eropuit gaan om te genieten van Gods schepping, om elkaar te ontmoeten en verhalen te delen. Samen hiken, kajakken, kamperen, wandelen en bushcraft. Naast avontuurlijke activiteiten lezen we met elkaar in de bijbel, delen we verhalen en getuigenissen en gaan we op zoek naar Gods wil voor ons leven. We willen verbinding maken tussen deelnemers, activiteiten, Gods Woord, de vragen en zoektochten. Rode draad zijn de verhalen van de deelnemers en Gods verhaal. Wij willen elkaar ontmoeten en bovenal God.


Dit alles op een ongedwongen wijze in de vrije natuur, waarin avonturen, uitdagingen, ontspanning, inspanning, samen eten rond het kampvuur, fun, coaching, gesprekken en verhalen elkaar afwisselen.

Trails-N-Tales kun je niet ontdekken door er over te lezen, maar Trails-N-Tales moet je gewoon ervaren. Een mooie laagdrempelige manier om kennis te maken met Trails-N-Tales is het bijwonen van een van onze kampvuur avonden, een activiteit als bijvoorbeeld een daghike of een dag op Basecamp.
Wees welkom!

hike vogezen.jpg
kampvuur
kampvuurfun
kajakken Veluwemeer
hiken in duingebied
kajak avontuur in zweden
kajak adventure
camping
meerdaagse hike
hike avontuur Denemarken
hike adventure
basecamp winter
op de top
basecamp
In de bergen
Mooiste plek
hike denmark.jpg

Activiteiten

een korte opsomming ... er is nog meer mogelijk

Zoals hierboven al benoemd is bieden we zelf veel activiteiten aan, hieronder volgt slechts een korte opsomming. In de agenda zijn de aankomende activiteiten te vinden. Ook maken we graag een avontuur voor jou op maat. Voor jouw jeugdgroep, studentengroep, vriendengroep, wijkkring … etc. Neem gerust contact op om te sparren over de mogelijkheden.

Aanhaken wil zeggen dat het plan er al ligt en dat je mee kunt gaan: aanhaken.
We overleggen zoveel mogelijk met de deelnemers om te kijken waar behoeften en wensen liggen. Niet afbreken, maar aansluiten op de behoeften en verlangens, samen zoeken naar groei. Het avontuur is niet het doel op zich, maar een uitdagend en avontuurlijk middel om te kunnen groeien, in balans te komen, nieuwe motivatie te vinden, keuzes te maken, te ontspannen en te herstellen.
Wel vragen we van iedereen dat men zich conformeert aan de plannen die er bij vertrek liggen en uiteraard aan de visie en missie van Trails-N-Tales.

 

Wij willen de drempel zo laag mogelijk houden. Kleine persoonlijke groepen en lage kosten. We willen elkaar echt ontmoeten; letterlijk en figuurlijk samen oplopen. Om het eenvoudiger te maken om mee te doen, beschikken wij over voldoende hike-, kampeer- en kajakmaterialen om te lenen (of te huren tegen een laag bedrag). Wie wij zijn is te lezen onder het kopje Stichting; Theo & Jacqueline.

We geloven in het ontmoeten van elkaar en elkaar leren kennen. Je op je plek voelen en aansluiting kunnen vinden is belangrijk.  We gaan er immers ‘samen’ op uit. Daarom vinden wij het ook belangrijk om te weten wie we op een meerdaagse avontuur meenemen.
Het kan dus zijn dat we je graag eerst een keer willen ontmoeten op een dag-activiteit, een avond activiteit of gewoon een keer bij een kop koffie bij het kampvuur.

 

Belangstelling voor onze activiteiten?  Kijk in de agenda en / of meld je aan via theo@trailsntales.nl.
We communiceren veel en snel via een whatsapp verzendlijst (dus geen app groep) waarvoor jongeren zich hebben aangemeld. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe avonturen.

 

Je financiële situatie hoeft geen belemmering te zijn voor deelname. Aarzel niet om dat te overleggen!  Trails-N-Tales heeft geen winstoogmerk en wil dienend, laagdrempelig en kleinschalig zijn en is een onderdeel van Stichting Trails-N-Tales.

Adventures

regelmatig terugkerende activiteiten - check de agenda

Hieronder een aantal activiteiten die we met regelmaat laten terugkomen. Check vooral onze agenda voor wat er op de planning staat. Naast de activiteiten organiseren wij ook Adventures op maat. Deze staan meestal niet vermeld op onze agenda. Dit zijn bijvoorbeeld adventures die we voor jouw jeugdgroep, studentengroep, vriendengroep, wijkkring … maar ook bijvoorbeeld voor een groep jeugdwerkers, oudstenteam etc. op maat maken. Neem gerust contact op om te sparren over de mogelijkheden.

Ons BASECAMP op de Veluwe, in Ermelo, is onze uitvalsbasis voor veel van onze activiteiten.  Maar ook zijn veel van onze avonturen op andere plekken in zowel Nederland als het buitenland, zowel op het land als op het water.

Logo & Naam

What's in the Name

Als je het logo van Trails-N-Tales bekijkt, dan zie je steeds meer.
Het vertelt ons verhaal, onze passie, missie en visie.
Trails-N-Tales, Sporen & Verhalen.
Wat is jouw spoor, jouw pad? Wat is Gods pad?
Wat is jouw verhaal? Wat is Gods verhaal?

Impressie

Trails-N-Tales is niet te vangen in woorden of foto’s, je moet het gewoon ervaren. Maar voor nu geven de foto’s je wel een impressie van wat we doen. Klik op de foto’s om ze groot te bekijken. Kijk ook bij Media om onze trailer van 3 minuten te bekijken.

kampvuur
kampvuurfun
kajakken Veluwemeer
hiken in duingebied
kajak avontuur in zweden
kajak adventure
camping
meerdaagse hike
hike avontuur Denemarken
hike adventure
basecamp winter
op de top
basecamp
In de bergen
Mooiste plek

Quotes

Korte impressie van de ervaringen  van aantal deelnemers
aan de activiteiten van Trails-N-Tales

"Trails-N-Tales was voor mij voor lange tijd mijn enige connectie met het geloof.  Het is altijd maatwerk; dat maakt het elke keer uniek en daarom kom ik elke keer terug. Mijn favoriete aspect aan Trails-N-Tales is de combinatie van fysieke en mentale inspanning. Al meerdere jaren trek ik samen met Theo op. Samen optrekken in geloof, elkaar en de natuur."
Frank.jpg

Frank, bedrijfskundige

bottom of page