top of page
Stain Glass Windows

Onder de naam ‘No More Lies – theatre with a Mission’ ,
brengen we al heel wat jaren op een eigentijdse wijze het evangelie.
Door de jaren heen heeft No More Lies altijd een flitsend, eigentijds
totaal-theater voor tieners, jongeren en volwassenen op de planken gezet.
Programma's met humor, spanning en inhoud. 

Wie & Wat

wie en voor wie?

Programma's met humor, spanning en inhoud. De laatste jaren is er steeds meer vraag gekomen naar kortere programma’s vaak in combinatie met een band, of als onderdeel van een dienst.

Daarom bieden we op dit moment vooral kortere programma’s aan waarbij de vorm vooral verteltheater is.  Op een persoonlijke wijze vertellen we met theater en verhaal de liefdevolle boodschap van God. Met humor, knipogen, een lach en een traan, eye-openers en getuigenissen zetten we je aan het denken en confronteren we je op een ludieke wijze met jezelf, de wereld, maar bovenal met Gods liefde voor jou. Zodat je Jezus mag ontmoeten, leren kennen, Zijn liefde ervaren, in de vrijheid mag komen en Hem wilt gaan volgen; dat is onze missie.
Kern van de boodschap: Gods Liefde, Jezus’ offer voor ons. Zijn uitgestoken hand naar ons toe; Zijn hand die dwars door alle leugengordijnen en muren van pijn en verdriet heen gaat om ons overeind te helpen en ons te trekken uit het donker! Geen smoesjes meer, geen leugens: No More Lies!

We richten ons met ons theater met name op de leeftijd van 16 jaar en ouder, voor hen die Jezus al kennen en volgen, maar ook voor randkerkelijken en voor hen die Jezus nog niet kennen.  We hebben ook programma’s die geschikt zijn voor gezinsdiensten / jeugdkerken / gezinsdiensten / landdagen / onderdeel voor een kerkdienst etc. waar wel alle leeftijden bij elkaar zitten. Toch blijft ook dan het programma voor een groot deel gericht op de jongeren en (jong)volwassenen.

No More Lies – Theatre with a Mission – bestaat al ruim 25 jaar en we hebben al meer dan 500 optredens mogen verzorgen. Steeds op een eigentijdse wijze getuigen van Gods liefde en genade. Theo is degene die het programma maakt, de stukken schrijft, materialen maakt en op de bühne staat. Hij is al ruim 30 jaar bezig met theater (theatermaker / acteur), heeft o.a. ook 30 jaar gewerkt in het onderwijs, zowel basisonderwijs als in het HBO als docent aan de pabo van de CHE (Christelijke Hogeschool Ede).  Zie voor meer informatie over wie we zijn het kopje Theo & Jacqueline.  

power.jpg
spreken.jpg

Spreken

van jeugdkerk, tot workshops en trainingen

Naast de theaterprogramma’s, is het ook mogelijk om Theo uit te nodigen voor het spreken in een jeugdkerk, kerkdienst, een jongerenavond, jeugdwerkers bijeenkomst of een conferentie. Verhalen, een sketch in combinatie met multi-media, attributen e.d. worden dan gebruikt als ondersteuning van het gesproken woord. De grens met verteltheater is er nauwelijks. Uiteraard is hier de tijdsduur afhankelijk van de afgesproken spreektijd. Richttijd is 30-45 minuten.

Spreekbeurten richtprijs € 200,- tot € 275,- (excl. km-vergoeding)

Verteltheater

een impressie van diverse thema's

We hebben verschillende programma’s klaar liggen, maar we gaan graag in overleg met de gemeente / organisatie / jeugdgroep die ons uitnodigt om te kijken op welke wijze we kunnen aansluiten op een gewenst thema. Inhoud is altijd gericht op zowel de basics van het evangelie als ook op verdieping, groei en uitdaging. Samen zoeken we graag naar welk thema het beste aansluit bij jullie doelgroep. Richttijd is tussen de 45 minuten en 5 kwartier, 1,5 uur.

Richtprijs (uiteraard afhankelijk van keuze van het programma) voor verteltheater is € 375,- (excl. km-vergoeding). Wij zijn ervan overtuigd dat geld nooit een probleem mag zijn om ons uit te nodigen.  Ons doel is het evangelie brengen. Mochten de financiën echt een probleem zijn, dan horen we dat graag en zoeken we samen naar een oplossing.

Hieronder een paar voorbeelden van verschillende programma’s. Voor elk programma geldt dat wij jou op een persoonlijke wijze meenemen in het verteltheater en getuigenis over de liefdevolle boodschap van God. Altijd met humor, knipogen, een lach en een traan, eye-openers en getuigenissen, waarmee wij je aan het denken zetten en je op een ludieke wijze confronteren met jezelf, de wereld, maar bovenal met Gods liefde voor jou en wie Jezus voor jou wil zijn.

"Testimonials provide a sense of what it's like to work with you, or what it's like to use your products and services."

Robert Rose, Product Designer

Logo & Naam

No More Lies - theatre with a Mission

Het logo van No More Lies -theatre with a Mission, is helder, krachtig en eenvoudig. Net als het evangelie in al zijn eenvoud terug te brengen is naar de kern: Gods Liefde!

De megafoon symboliseert de  wake up call: Gods Liefde, Jezus’ offer voor ons. Zijn uitgestoken hand naar ons toe; Zijn hand die dwars door alle leugengordijnen en muren van pijn en verdriet heen gaat om ons overeind te helpen en ons te trekken uit het donker! Geen smoesjes meer, geen leugens: No More Lies!
De tijd waarin wij leven wordt gekenmerkt door een massa aan leugens. Via internet, insta, tiktok, facebook, apps, tv en reclames schreeuwen de leugens ons tegemoet. De één weet nog beter dan de ander hoe je gelukkig kunt worden en wat de zin van het leven is. De leugens vliegen ons om de oren; thuis, op straat, op social media, op school en op het werk … hoe filter je daar de waarheid uit? Daarom ‘No More Lies’. Gods grote reddingsplan staat centraal. Met ‘No More Lies – theatre with a Mission’ zetten we een tegenaanval in. No More Lies = Geen leugens meer, geen smoesjes meer. Tegenover al de leugens en haat in deze wereld, willen wij ons laten gebruiken door God, om de mensen wakker te schudden met de Waarheid, met Gods Waarheid en met Zijn liefde.

logo2.jpg

Impressie

No More Lies is niet te vangen in woorden of foto’s, je moet het gewoon ervaren. Afgelopen jaren hebben we dan ook altijd geprobeerd om er voor te zorgen dat onze theater stukken niet op youtube e.d. verschenen. Een filmpje is namelijk totaal anders dan de belevenis en gaat een eigen leven leiden. Ondertussen hebben we meer dan 500 optredens mogen verzorgen. De foto’s geven wel een impressie van wat je kunt verwachten. Klik op de foto’s om ze groot te bekijken.

Wel zijn er behalve onze theaterstukken vlogs te vinden over bijbel en outdoor. In de corona tijd  konden we niet met het theater optreden en heeft Theo, om toch mensen te bereiken met het evangelie en te bemoedigen, 70 vlogs gemaakt over verschillende geloofsthema’s. Deze vlogs staan nog steeds online. Deze vlogs zijn niet als verteltheater gemaakt en daarom ook niet onder de naam No More Lies, maar meer vanuit Trails-N-Tales, het buiten zijn en back to basics. Metaforen uit Gods schepping die ons aan het denken zetten en uitdagen.

strange
power
Thankfull
storm
spreken
bike
empty
ready
opbouwen
question
vrucht
on fire
Into the Air
hûh

Quotes

 Korte impressie van ervaring van bezoekers van ons theater.

"Al na de eerste minuten was ik gepakt door het verhaal. Van begin tot het einde bleef ik geboeid. Dat is natuurlijk vet, maar vooral bleef bij mij de boodschap hangen van Gods liefde. Op een manier die ik nog nooit zo had ervaren."

Lars, student

bottom of page