top of page
footprint3.jpg

Bible & Adventure Based Coaching & Counseling

Ben jij op zoek naar een christelijke coach?
Geloof jij ook dat je meer bent dan alleen een wandelend hoofd?
Loop je vaak tegen dezelfde muren aan?
Worstel je met wie je mag zijn, je identiteit, geloofsvragen, onzekerheid, zingeving, gedachten van onbekwaamheid, gepieker, gezondheid, werk, levensstijl, eetgewoonten, dagritme, valkuilen etc.?
Heb je gewoon behoefte om samen met iemand te sparren, even je hart te luchten?
Wil je graag gecoacht worden en letterlijk en figuurlijk samen op pad gaan?
Met Delta Coach willen wij jou tot zegen zijn.

Doelgroep

jongeren - studenten - jovo's

Bible & Adventure Based Coaching & Counseling: coaching op Leven, Leefstijl en Vitaliteit.
Je bent meer dan alleen je gedachten, meer dan je hart met emoties en ook ben je meer dan je lichaam. Daarom kijken we naar jou als mens in zijn geheel.


De doelgroep waar wij vooral op richten zijn de jongeren en (jong)volwassenen. In deze levensfase heb je te maken met veel vragen. Velen zijn op zoek naar balans en groei en worstelen ondertussen met zichzelf en hun omgeving.   

De focus licht op de leeftijd van 18-30 jaar. Soms maken we uitschieters naar boven of beneden. Door het begeleiden van bijvoorbeeld volwassenen en daar een extra bijdrage voor te vragen, kunnen we jongeren weer voordeliger of zelfs gratis begeleiden.
Veel jongeren worden belemmerd door financiën, schaamte en onwetendheid om een coach te zoeken. Met Delta Coach willen we hen een hand toesteken.
We begeleiden niet alleen 1 op 1, maar ook lopen we op met stellen.

Onze visie op integrale aanpak van Delta Coach leggen we uit aan de hand van ons logo.

footprint2.jpg
stappen op het water.jpg

Werkwijze

samensmelting van Coaching & Counseling

Onze werkwijze is een samensmelting van Coaching & Counseling; we willen echt de tijd nemen voor jou. Onverdeelde aandacht om zo Gods liefde te laten zien door samen op te wandelen. Coaching, counseling, ontspanning, onderwijs en ontmoeting van hart tot hart door geestelijke, fysieke en mentale uitdagingen.

Niet een half uurtje zomaar even wat praten, maar bij het kampvuur echt tijd nemen voor een gesprek. Ontmoetingen zijn dan ook vaak minimaal 1,5 uur. Wandelend tot inzichten komen of sparrend bij het vuur. Biddend muren doorbreken en rommel opruimen. Maar ook kunnen we er samen een dag op uittrekken of zelfs een langere hike maken om echt tot rust en nieuwe inzichten te komen door een compleet reboot traject.

Met iedereen gaan we eerst een intake gesprek aan om te kijken waar de verwachtingen en hulpvraag liggen en wat we voor jou kunnen betekenen.

Wat kun je van ons verwachten?
De meeste coach trajecten zullen gedaan worden door Theo en / of door Theo en Jacqueline samen.
Bij het kopje Theo & Jacqueline kun je lezen wie ze zijn.

Trajecten

variaties en op maat!

Op al de genoemde trajecten zijn variaties mogelijk. Ze kunnen vaak zowel individueel, maar ook met een groep(je) of als echtpaar (stel) gedaan worden. Maar denk bijvoorbeeld bij het traject ‘Submerge’ ook aan budgetten die er zijn in het kader van duurzame inzetbaarheid of als cadeau aan jongeren die net een examen hebben gedaan.

Als team of als groep met elkaar verdiepen? Dan is het traject ‘Reconnect’ echt wat voor jullie.
Graag denken wij met je mee. Ook een traject van een aantal ‘losse’ coachgesprekken achter elkaar behoort natuurlijk tot de mogelijkheid.

Logo & Naam

What's in the Name

Als je het logo van Delta Coach bekijkt, dan zie je steeds meer.
Het vertelt onze passie, missie en visie.
 

Delta is de vierde letter van het Griekse alfabet. Het symbool voor de hoofdletter Delta is een Δ. In de wetenschap staat dit symbool voor verandering. We gaan niet voor zo maar een verandering, maar voor life-changing impact. Delta betekent ook de vertakkingen die ontstaan bij de uitmonding van een rivier. Een rivier die ontstaat bij een bron, zichzelf opsplitst in meerdere stromen en het land vruchtbaar maakt: er kan weer van alles groeien en bloeien. Vruchtbare resultaten, opbrengsten die jouw bloei zichtbaar maken en symbool staan voor nieuw leven. Delta is dus ook een Δ, de sterkste verbinding in de techniek, een symbool van evenwicht en balans.
 

Drie zijden:
Δ  geest - ziel - lichaam 
Δ  God - jij - medemens
Δ  Vader - Zoon - Heilige Geest 

Δ  inspanning - voeding - ontspanning
Δ  stoppen - starten – doorgaan

river.jpg

Impressie

Coaching en Counseling kun je niet in foto’s vangen. Wel kunnen we je een aantal impressies geven van de setting en activiteiten.

submerge
water
reboot
river
footprint
memory stones
food
footprints
eten
de kajak in
you
fire
winter
bij het vuur
love weekend
stappen op het water

Quotes

Korte impressie van de ervaringen  met Delta Coach.

"Als ik aan Trails -N- Tales denk, is dat onlosmakelijk verbonden met ontspanning. Zodra ik basecamp op loop kan ik tot rust komen en de dagelijkse drukte achter me laten. Ook in mijn persoonlijke coaching via Delta Coach weten Theo en Jacqueline zonder enkele druk/waardeoordeel of ‘moeten’ te stimuleren de gewenste doelen te behalen. Los van dit alles is een avond/dag activiteit op basecamp iets waar je nooit slechter van wordt!
Ruben.jpeg

Ruben, meubelmaker

bottom of page